BANA GERİ DÖNÜŞÜMÜ ANLAT ÖĞRETMENİM!

04.02.2022 433

Sürdürebilir bir Dünya için bir şeyler yapma vakti gelmedi mi? Tüketen bir toplumdan, geri dönüştüren bir toplum oluşturma biz öğretmenlerin önderliğinde mümkün değil mi? "İhtiyacımız olan kadarını ihtiyacımız olan süre boyunca" kullanalım. Sadece tüketen olmaktan çıkıp doğada kendiliğinden var olan dönüşümün bir parçası da biz olalım. Geri dönüşüm sürecini artık başlatmamız gerekiyor.

Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odasıİlkokulu ile Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu'nun ortaklaşa kurduğu " Bana Geri Dönüşümü Anlat Öğretmenim" adlı Geri Dönüşüm konulu Ulusal eTwinning projemiz çalışmalar başladı...

Okulumuzun idarecilerinden okul müdürümüz Ali Osman Köseoğlu ve Ali Mustafa Durmuş, öğretmenlerimizden Lale Seymen, Nazike Köken, Saadet Bulut ve Türkan Uzunsoy proje de yer alırken, proje etkinlikleri tüm okuldaki öğretmenler ve öğrenciler tarafından uygulanmaktadır.

Eğlenceli etkinlikler sayesinde öğrenciler eğlenerek çevreye ve geri dönüşüme duyarlılıkların artacağına inanıyoruz.

04-02-202204-02-2022