BİR 'İYİ'LİK YOLCULUĞU PROJESİ

17.05.2022 481

MEKTUPLARIMIZA CEVAP GELDİ!

Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin başlattığı ve sorumluluğunu üstlendiği genç gönüllülerinden oluşan grup Tunceli ve Elazığ'a giderek, Bir İyilik Yolculuğu projesi çerçevesinde okulları ziyaret ederek öğrencilerimizin gönderdiği mektupları ilettiler. Mektuplara gelen cevaplar, mektup sahibi öğrencilerimizi ve bizleri mutlu etti.

Projenin ismi gibi amaçlarının da bir iyilik yolculuğu olduğunu belirten gençler, doğu batı arasındaki gönül bağını güçlendirmek, köprü işlevi görmek ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek istediklerini belirttiler.

Öğrencilerimiz bizleri gururlandırmaya devam ederken, kendilerine her alanda başarılar diliyoruz.

MEKTUPLARIMIZ YERİNE ULAŞTIRILMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI..

Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin başlattığı ve sorumluluğunu üstlendiği Bir'İyi'lik Yolculuğu projesine Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 2/D sınıfı, 3/D sınıfı ve 4/A sınıfı olarak 'Kardeşim biz geldik ' dedik. Mektuplarımızı hediyelerimizle birlikte gönderdik.

17-05-202217-05-202217-05-2022