EBA'da Eğlenceli Odam Projesi Kalite Etiketlerini Yazıyor

23.05.2021 910

Eba'da Eğlenceli Odam Projesinde sonlara yaklaşırken "Kalite Etiketi Yazarken Nelere Dikkat Etmeliyiz?" konulu webinarımızı gerçekleştirdik. Dolu dolu geçen tam bir yıl boyunca heyecanla, yeni şeyler öğrenmenin hevesi ile doluyduk her zaman. Üstelik bunları paylaşmak, öğrencilerimize öğretmek salgın döneminde en etkili en verimli öğrenme oldu. Öğrencilerimiz bu dönemde sıkılmadan kendi oyunlarını kendileri hazırladılar. Oyunlar onların dersi oldu. Bilişim becerileri de yanında cabası.

Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu olarak yürütülen bu projede emeği geçen Saadet Bulut, Elif Çabuk, Meral Yılmaz ve Osman Nuri Güngör öğretmenlerimize ve projenin asıl kahramanları olan öğrencilerimize, desteklerinden ötürü idarecilerimiz Ali Mustafa Durmuş ve Erdoğan Kaymak hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

23-05-2021